. . . mert minden, ami ellenzéki, az Soros

kiasoros

kiasoros

Ha a magyar politikai pártok írnák a matek érettségit

2020. május 04. - H_ZS

Kétségtelen, hogy a kormány (mindegy, hogy éppen melyik) az oktatáson keresztül is próbálja biztosítani a „helyes ideológiai nevelést”, lásd. többek között a nemzeti alaptantervet, de nézzük meg, mi lenne, ha mind ő,  mind az ellenzék direkten megírhatná az érettségit feladatsort

 

Fidesz-KDNP

Ha a földprivatizáció 210 ezer hektárt tesz ki, és 40%-át oszthatjuk ki Lázárék, Mészárosék és Tiborczék között, hány milliárd forintot kaphatnak fejenként?[1]

 

MSZP-DK (egyre megy)

Orbán Viktor egy harmincmilliárdos beruházásra készül. Az állami Eximbank és MKB 16 milliárddal járul hozzá. Számítsa ki, hogy ha Mészáros Lőrinc a költségek negyedét teszi bele az építkezésbe, hány milliárddal járul hozzá ő és Orbán Viktor!

 

Jobbik

Hajtsa végre a középpontos tükrözést a koordináta rendszerben!

 

LMP

Egy műanyagzacskó lebomlási ideje 400 év. Egy ember átlagosan 514 darabot használ belőle. Hány műanyag lesz az óceánokban 2050-re, ha az EU továbbra sem tiltja be az egyszer használatos műanyagot?

 

+1 Mi Hazánk Mozgalom

Vállalata válságban van, ezért a Rotschildhez fordul kölcsönért. Ha 10 millió forintra van szüksége, és a kamat 25%, mennyit kell visszafizetnie 1 év múlva?

 

(A bejegyzés a humor jegyében íródott. Az antiszemita kommentek és kommentelők instant tiltásra kerülnek. Kösz.)

 

 

[1] https://tenytar.blog.hu/2016/02/02/nyakig_ulunk_a_fideszes_korrupcioban_ime_a_legujabb_mutyilista

A bejegyzés trackback címe:

https://ilyenezapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr1615659524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása